Home / Jet Set / SANJA KUŽET U OSMOM MJESECU: Nisam trendi mršavica samo sa stomakom, razočaraću vas! (FOTO)
103265_capture-20170110-143812

SANJA KUŽET U OSMOM MJESECU: Nisam trendi mršavica samo sa stomakom, razočaraću vas! (FOTO)

Za Sanju Kužet mnogi kažu da je jedna od najljepših i najzgodnijih voditeljki. Vodila je emisiju “Zvezde Granda“ a svaku epizodu pošteno je odradila igrajući na sceni. Vesela, opuštena, ova mlada voditeljka iako je dobila dostojnu zamjenu, ipak nedostaje publici. Ove praznične dane provela je u krugu porodice, jer za samo mjesec dana postaje mama drugi put.

Njen sinčić Andrej koji ima devet godina dobiće brata. Sanja i njen partner Nemanja Živojinović jedva čekaju rođenje bebe. Sanja je ispričala kako je dočekala Novu godini.

 

“Ove Nove godine sam bila domaćin. Ugostila sam rođenu sestru sa porodicom, a pošto je i ona u osmom mjesecu trudnoće, bilo je sasvim svejedno kod koga ćemo se okupiti i slaviti. Važno je samo da smo zajedno. Klinci su uživali u novogodišnjoj atmosferi, otvarali poklone u ponoć, igrali i pjevali…”

 

Sanja se sjajno osjeća u osmom mjesecu trudnoće.

 

“Smanjila sam aktivnosti i potpuno u miru očekujem drugog sina. Lijepo se osjećam. Uskoro me očekuju posljednje pripreme oko uređenja sobe”, rekla je lijepa voditeljka.

 

Kako kaže, nije joj bitna figura i izgled.

 

“Zaista se ne opterećujem kilogramima, važno mi je da trudnoća teče kako treba i da se dobro osjećam. Moja figura je prava trudnička, sa 13 kilograma više, nisam trendi mršavica samo sa stomakom, razočaraću vas”, kroz osmijeh kaže Sanja.

103265_capture-20170110-143924

(Blic.rs)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *