Home / Jet Set / EVO ŠTA JE RAZLOG: Saša Kovačević OSTAVIO djevojku poslije 4 godine veze!
103278_1sasa-kovacevic-foto-instagram-prinstcreen-1484066760-1076975

EVO ŠTA JE RAZLOG: Saša Kovačević OSTAVIO djevojku poslije 4 godine veze!

Pjevač Saša Kovačević navodno je prekinuo četvorogodišnju vezu sa djevojkom Jovanom Jocić, a praznike je proveo na Tajlandu sa majkom i bratom. Iako se šuškalo da Saši u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže u ljubavi, on je tek ulaskom u Novu godinu okončao vezu. Jovana se navodno iselila iz stana u kojem su posljednje dvije godine živjeli zajedno.

`Česte razmirice i nesuglasice dovele su do niza nesuglasica. Kako su svaki put uspijevali da ih prevaziđu, činilo se da je riječ samo o krizi, koja je zbog zasićenosti nastupila poslije četiri godine veze. Međutim, kako su se u posljednje vrijeme njihove rasprave temeljile na mnogo bitnijim stvarima, Saša je odlučio da prekine agoniju i okonča njihovu vezu. Problem je u tome što su se njihova mišljenja mimoilazila zbog pogleda na zajedničku budućnost, pa je kraj romanse bio izvijestan. Jovana se iselila iz stana u kojem je živjela sa njim i njegovim bratom. To su bili bolni trenuci za oboje jer su navikli jedno na drugo, ali više nije bilo povratka“, kaže izvor blizak Saši i Jovani.

 

“Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, jedno drugom su čestitali praznike. Čak su se i vidjeli nakon raskida, a onda je Saša otputovao u Tajland, a ona kod svojih roditelja u Jagodinu. Saša je otišao da se potpuno opusti i odmori i zbog toga je sa sobom poveo majku, a pridružio im se i pjevačev brat Rade. Oni će u Aziji ostati dvije nedjelje, nakon čega se Saša vraća poslovnim obavezama“, objašnjava izvor.

 

Bez obzira na to što se pričalo da je Saša ostavio Jovanu još u oktobru, Kovačević je nakon toga za medije objasnio da je u njegovoj vezi sve u redu. Ubrzo se pojavio i snimak sa Jovaninog rođendana koji su proslavili zajedno.

 

Očigledno da je to bio samo početak kraja romanse, koja je započela prije četiri godine na snimanju Sašinog spota za pjesmu “Lapsus“.

 

“Saša i Jovana su se rijetko pojavljivali zajedno u javnosti, jer on ne voli da privatni život predstavlja javnosti. Jednog dana kada se bude oženio neće imati problem da suprugu prošeta crvenim tepihom, ali do tada ne. Kako je Jovana tokom ljeta bila u Americi nekoliko mjeseci, nisu imali prilike ni da zajedno ljetuju, što ih je dodatno udaljilo“, ističe izvor.

103278_sasa-kovacevic-foto-instagram-prinstcreen-1484067429-1076987

(Alo.rs)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *