Home / Jet Set / DEJANOVA POTRESNA ISPOVIJEST: Našao sam roditelje, ali me oni i dalje ne žele!
103284_capture-20170110-185831

DEJANOVA POTRESNA ISPOVIJEST: Našao sam roditelje, ali me oni i dalje ne žele!

Tužna priča Dejana Ketića rasplakala je žiri takmičarskog šou programa “Ja imam talenat” i većinu gledalaca Televizije “Pink” . Činjenica da su ga roditelji odmah po rođenju ostavili u domu za nezbrinutu djecu, a da je on izrastao u talentovanog mladog repera, koji je opjevao svoj život, dodatno je rastužila Srbiju. Dejan nije imao krov nad glavom, srećno djetinjstvo je za njega san, skupi telefoni, topla garderoba i sve ono što čini odrastanje jednog tinejdžera za njega je bilo misaona imenica.

Dečko iz Žagubice prvi put za “Alo!” priča kako se prije godinu dana upoznao sa roditeljima, pa im je rekao sve ono što mu je bilo na duši.

 

– Kada sam saznao ko su mi roditelji, otišao sam kod njih kući. Preko prijatelja sam došao do njih, ali više ne želim da im se vraćam. Oni nisu imali opravdanje za sve što su mi uradili. Nisu umjeli ni da mi objasne zašto su to učinili. Ne želim da ih vidim ponovo, mnogo su me razočarali i povrijedili. Kada sam ih vidio svašta sam im rekao, jer sam bijesan i ljut na njih zato što su bili u stanju da tako nešto urade. Bez obzira na sve, oni i daje ne žele da me vide, ali više ni ja njh – počinje svoju priču Dejan i dodaje:

 

– Nisu mi se izvinili zbog svega, ništa mi nisu rekli, nisu željeli da mi kažu. To su loši roditelji koji su u stanju da tako nešto urade djetetu i da tako pomisle da su se otarasili svega i završili sve svoje obaveze – dodaje Ketić i priznaje da je teško živjeti sa bremenom da ga roditelji nisu željeli i da nikada za njega nisu pitali, niti ga tražili.

 

– Za vrijeme odrastanja bila mi je potrebna ljubav majke i oca, to mi je nekako najviše falilo i nedostajalo – kaže Dejan, koji je nakon doma odrastao u hraniteljskoj porodici, koja ga je podržala u izvođenju numere u kojoj je opjevao svoj život, a rasplakao Danicu Maksimović i Stefana Đurića Rastu.

 

– Bilo mi je teško kada je trebalo da izvedem pjesmu, iskreno nije mi bilo nimalo lako. Osjetio sam nalet emocija i samo sam želio da ne zaplačem na sceni, već da sve iznesem na način na koji to treba iznijeti. Komentari mojih prijatelja i ljudi koji me okružuju su bili više nego pozitivni, oni su bili oduševljeni mojim nastupom. Najbitniji komenatar koji sam želio da čujem bio je od Danice i Raste. Tek kada su mi rekli svoje mišljenje i sud o pjevanju, bilo mi je mnogo lakše, jer njihov rad pratim – priča Dejan.

(Alo.rs)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *