Home / Savjeti / BEZ STRAHA OD TRUDNOĆE: Zaboravite na kondome i pilule i uživajte u seksu uz OVU STVARČICU
profimedia-0043039252

BEZ STRAHA OD TRUDNOĆE: Zaboravite na kondome i pilule i uživajte u seksu uz OVU STVARČICU

Ženama seks više nikad neće biti isti, već mnogo bolji.

Mnoge žene se osećaju mnogo opuštenije i slobodnije kada sa partnerom koriste kondom prilikom seksa. Ne moraju da razmišljaju o polnim bolestima ali ni o nećeljenoj trudnoći.

Međutim, dosta žena smatra da je fizički osećaj mnogo bolji kada imaju seks bez zaštite. Naravno da kondomi nisu jedino kontraceptivno sredstvo ali svakako su najbezbednije i najlakše.

 

kondomi

Foto: Profimedia

 

Ipak, zahvaljujući bežičnom mikročipu, hi-tech uređaju američke kompanije ’’MicroCHIPS Inc’’, žene i devojke će u budućnosti biti u mogućnosti da same, jednostavnim pritiskom na dugme daljinskog upravljača, određuju da li i kada žele da budu zaštićene od trudnoće.

 

Ovaj mikro uređaj, čije su dimenzije 20x20x7 milimetara, moći će da se ugradi ispod površine kože zadnjice, u predeo butina ili donjeg dela stomaka, i funkcionisaće tako što će svakodnevno oslobađati 30 mikrograma levonorgestela i na taj način vas štititi od trudnoće.

 

zakopčavanje brushaltera

Foto: Profimedia

 

Žene će biti u mogućnosti da samo jednim pritiskom na dugme isključe implantat i biće oplođene u vremenu kada se levonorgestel ne bude više izlučivao u organizam. Zatim, ponovni pritisak na dugme će ženu ponovo učiniti neplodnom.

 

Ovaj proizvod je najavljen za 2018. godinu.

 

Izvor: srbijadanas.com

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *